Lad os få en snak - ring idag på
4618 1920

Doosan gaffeltrucks

Gaffeltruck fra Doosan

Vi har hos Robbin A/S et stort udvalg af forskellige gaffeltrucks fra Doosan. Hver gaffeltruck type har sine fordele, og vi står klar med vejledning til at finde netop den maskine, som passer til dine behov. Udover salg af både brugte og nye gaffeltrucks, har vi stor erfaring med servicering og reparation, hvorfor vi kender til alle dele af maskinerne. Det betyder, at vi altid er klar med råd og kan hjælpe, hvis uheldet er ude. Med os som samarbejdspartner er du altså sikker på en servicefyldt behandling, der er efter dine ønsker.

Høj kvalitet og god driftssikkerhed

Vores gaffeltrucks fra Doosan er af højeste kvalitet, og systemerne er ofte præget af god brugervenlighed, hvilket gør dem mulige at bruge for alle. Vores gaffeltrucks er driftssikre og kan – alt efter deres type – løfte tunge byrder, så deres stabilitet er ikke til at tage fejl af. I vores sortiment af gaffeltrucks finder du bl.a. følgende typer:

  • Doosan Dieseltruck

  • Doosan Eltruck

  • Doosan Gastruck

  • Doosan Warehouse

Udover fabriksnye Doosan gaffeltrucks, tilbyder vi også renoveret brugte gaffeltrucks.

Lad os hjælpe dig

Hvis du er på udkig efter en gaffeltruck i høj kvalitet, som har lang holdbarhed og som kan serviceres løbende af professionelle og autoriserede montører, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 46 18 19 20 eller på mail kontakt@robbin.dk.

Følg os på facebook

Følg Robbin A/S på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 4,9 / 5 stjerner og over 400 likes på​ Facebook

Gå til FacebookROBBIN A/S - Værkstedsvænget 8, 4622 Havdrup
Telefon: +45 46 18 19 20
kontakt@robbin.dk

4618 1920
Send mail