Lad os få en snak - ring idag på
4618 1920

Leje af gaffeltruck

Står du med en længerevarende opgave der kræver maskinkraft? Robbin A/S tilbyder leje af gaffeltruck, herunder el trucks, dieseltrucks og gasdrevne trucks, samt service og reparation af gaffeltrucks.

Vi har gaffeltrucks til udlejning i alle maskintyper og størrelser, så uanset hvor stor eller lille opgaven der skal udføres, så har vi en gaffeltruck der kan varetage opgaven. Vi tilbyder flere forskellige løsninger indenfor truckudlejning og vi kan skræddersy en løsning der passer nøjagtig til dine behov.

Har du brug for en brugt gaffeltruck eller palleløfter, så råder vi også over et lager af brugte trucks til salg. Læs mere her.

Effektiv og produktive arbejdsprocesser med Robbin A/S

Ved leje af gaffeltruck hos os, kan du være sikker på at du modtager pålideligt udstyr, der leverer resultater. Vi forstår at din tid er værdifuld, og derfor har vi kun maskiner af høj effektivitet og pålidelighed. Ved leje af gaffeltruck hos os, kan du fokusere på din kerneforretning, imens du kan håndtere dine logistikopgaver problemfrit med vores gaffeltrucks. 

Hos Robbin A/S tilbyder vi blandt andet altid:

•    Service og vedligeholdelse:
Vi sørger for regelmæssig vedligeholdelse og servicering af vores maskiner, for at sikre dets pålidelighed og præstation. Du kan derfor stole på, at vores udstyr er i komplet topform, når du lejer igennem os.

•    Fleksible løsninger: 
Vi har mange års erfaring, og med vores erfaring har vi lært at forskellige virksomheder har forskellige behov. Netop derfor tilbyder vi fleksible lejeløsninger, der tilpasser dine krav, og hvilke opgaver du skal have løst. Du kan derfor finde en løsning hos os, uanset om du er på udkig efter en kortvarig lejeperiode eller en længerevarende aftale.

•    Ekspertise, rådgivning og support:
Som en del af samarbejdet med os, stiller vi også vores teams ekspertise til rådighed, så du kan modtage professionel rådgivning af valget om den rette gaffeltruck til dine specifikke behov. Skulle der opstå tvivl, spørgsmål eller problemer igennem din leje af gaffeltruck hos os, byder vi selvfølgelig også på support. 

Kontakt os og hør nærmere om leje af gaffeltruck

Har du spørgsmål vedrørende leasing af vores gaffeltrucks? Så kontakt os på telefon 46 18 19 20 eller e-mail kontakt@robbin.dk for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Følg os på facebook

Følg Robbin A/S på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 4,9 / 5 stjerner og over 400 likes på​ Facebook

Gå til FacebookROBBIN A/S - Værkstedsvænget 8, 4622 Havdrup
Telefon: +45 46 18 19 20
kontakt@robbin.dk

4618 1920
Send mail