Lad os få en snak - ring idag på
4618 1920

Gulvvaskemaskiner til salg

Det er vigtigt at holde gulvene rene i varehuse, lager, fabrikker, butikker og andre arealer der har stor gennemgang. Urene og våde gulve ser ikke kun uindbydende og uprofessionel ud, men det kan også være med til at skabe et farligt arbejdsmiljø.

Hos ROBBIN A/S tilbyder vi et bredt sortiment af gulvvaskemaskiner, der kan klare selv de mest besværlige rengøringsopgaver. Med en gulvvaskemaskine vil du hurtigt opleve meget bedre rengøringsresultater end du er vant til med den gamle moppe. Det er nemlig muligt både at rense gulvet for det mest trælse pletter, og samtidig få det beskidte vand suget væk fra gulvet.

Industri gulvvaskemaskiner til ethvert formål

Med en gulvvaskemaskine får du en yderst moderne og ergonomisk maskine, der har en utrolig høj kvalitet og ydeevne. Vores udvalg af gulvvaskemaskiner har et lavt støjniveau så de kan bruges i dagtimerne uden at forstyrre, og så er de udstyret med teknologier, der hjælper med at reducere vandforbruget.

ROBBIN A/S råder over et stort udvalg af gulvvaskemaskiner i forskellige modeller og størrelser. Har du brug for en mindre model, der kan trænge ind i alle krogene, så er det oplagte valg en kompakt gulvvaskemaskine. Har du brug for en maskine der egner sig særdeles godt til rengøring af større arealer, så skal du måske overvejeen ride-on eller step-on gulvvaskemaskine. Uanset hvor stor eller lille din rengøringsopgave, så har vi med garanti en maskine der kan imødekomme behovene.

Udover gulvvaskemaskiner tilbyder vi blandt andet også:

Kontakt os og hør nærmere om gulvvaskemaskiner

Er du på udkig efter en kvalitets gulvvaskemaskine der kan varetage enhver rengøringsopgave? Eller har du brug for råd og vejledning til valg af den rette gulvvasker til dine formål. Så kontakt os på telefon 46 18 19 20 eller på mail kontakt@robbin.dk, for et uforpligtende tilbud.

Følg os på facebook

Følg Robbin A/S på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 4,9 / 5 stjerner og over 400 likes på​ Facebook

Gå til FacebookROBBIN A/S - Værkstedsvænget 8, 4622 Havdrup
Telefon: +45 46 18 19 20
kontakt@robbin.dk

4618 1920
Send mail